Naši cipelarnici pružaju efikasno rešenje za maksimalno iskorišćavanje slobodnog prostora. Bez obzira da li preferirate moderan, minimalistički ili rustični stil, sigurno će te pronaći cipelarnik koji će odgovarati vašem ukusu.

Cipelarnik - Kutija za cipele

296.65 RSD349.00 RSD

Platneni cipelarnik - Model 1

Originalna cena je bila: 2,799.00 RSD.Trenutna cena je: 2,299.00 RSD.

Naši asortiman cipelarnika je veoma raznovrstan i lako možete pronaći model koji vama odgovara. Od klasičnih cipelarnika pa sve do modularnih kutija za cipele koje se mogu povezivati jedna za drugu u zavisnosti od vaših želja i potreba. Bez obzira da li vam je potreban mali cipelarnik za hodnik ili veliki ormar za cipele, naši asortiman cipelarnika pruža najbolja rešenja.

 

Zašto su cipelarnici važni?

Organizacija

Cipelarnici vam pomažu da držite cipele na jednom mestu, što olakšava pronalaženje odgovarajućeg para kada vam je potreban. Ovo je posebno korisno u jutarnjim satima kada je svaki trenutak dragocen.

Održavanje čistoće

Držanjem cipela u cipelarniku sprečavate širenje prljavštine i prašine po stanu. Ovo je posebno važno tokom kišnih i snežnih dana kada cipele mogu biti mokre i prljave.

Produžavanje veka obuće

Pravilno skladištenje cipela u cipelarniku pomaže da one zadrže svoj oblik i kvalitet duže vreme. To znači da će vaša omiljena obuća trajati duže i izgledati bolje.

Kako odabrati pravi cipelarnik?

Procena prostora

Prvo i najvažnije, izmerite prostor u kojem planirate da postavite cipelarnik. Ovo će vam pomoći da odredite odgovarajuću veličinu i tip cipelarnika koji će se uklopiti u vaš prostor.

Potrebe i količina obuće

Razmislite o količini obuće koju posedujete i kako je želite organizovati. Da li vam je potrebna veća zapremina za skladištenje ili samo nekoliko polica za osnovne parove?

Dizajn i materijal

Odaberite dizajn i materijal koji se uklapaju u estetiku vašeg doma. Drveni cipelarnici dodaju toplinu i eleganciju, dok metalni ili plastični mogu pružiti moderan i funkcionalan izgled.

Funkcionalnost

Pored skladištenja obuće, razmislite o dodatnim funkcionalnostima kao što su klupe za sedenje, ogledala ili dodatni prostor za skladištenje aksesoara poput kišobrana i torbi.

 

Zaključak

Cipelarnici su više od običnog komada nameštaja; oni su ključ za uredan i organizovan dom. Bez obzira na veličinu vašeg prostora i količinu obuće koju posedujete, postoji cipelarnik koji će zadovoljiti vaše potrebe i unaprediti funkcionalnost vašeg doma. Pravilno odabrani cipelarnik ne samo da će pomoći u održavanju reda, već će i doprineti estetici vašeg enterijera. Uložite u kvalitetan cipelarnik i uživajte u organizovanom i lepom prostoru svaki dan!

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart