Poštovani kupci, molimo Vas da pre poručivanja robe sa internet stranice tarabax.rs pročitate sledeće uslove korišćenja. Korišćenjem internet stranice tarabax.rs i poručivanjem robe putem iste dajete saglasnost sa navedenim uslovima u celosti bez ograničenja.

Podaci o trgovcu

Darko Simić PR internet prodaja neutral shopping Beograd-Zemun MB: 65970821, PIB: 112237561, mejl adresa: office@tarabax.rs. 

Poručivanje željenih proizvoda

Željene proizvode možete poručiti dodavanjem u korpu i popunjavanjem obrasca za poručivanje. Pre poručivanja određenog proizvoda sva dodatna pitanja u vezi istog možete nam postaviti putem e-maila office@tarabax.rs i nama će biti zadovoljstvo da Vam pomognemo pri izboru. Ulažemo maksimalan trud da svi proizvodi u ponudi budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama, međutim ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije u potpunosti tačne.

Cena proizvoda i troškovi poštarine

Sve cene na internet stranici tarabax.rs su navedene u dinarima (RSD) bez PDV. Ponuda po akcijskim cenama važe dok su istaknute na internet stranici. Troškove isporuke poručene robe iznose 280 RSD. Ugovor se smatra zaključenim onog trenutka kada Vaša porudžbina bude obrađena, odnosno kada primite mejl o potvrdi porudžbine. Ukoliko se dogodi da se cena željenog proizvoda promeni tokom obrade Vaše porudžbine, omogućićemo Vam da odustanete od kupovine ukoliko Vam nova cena ne ogovara.

Isporuka poručenih proizvoda

Čim poručite željenu robu, vaša porudžbina se priprema za slanje i predaje prvog narednog radnog dana do 12 časova kurirskoj službi DExpress, nakon toga Vaša porudžbina će Vam biti dostavljena u roku od 48h osim u slučaju vikenda, neradnih dana, državnih praznika i vanrednih okolnosti.

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart